Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΜΠΣ «Θεατρικές Σπουδές» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Created: Wednesday, 18 May 2022 20:02
Hits: 5867

9

Σας ενημερώνουμε για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Θεατρικές Σπουδές» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

.........................................................

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Θεατρικές Σπουδές» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισδοχής έως τις 24 Μαΐου 2022.

 

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρεται με νέα εξαμηνιαία διάρθρωση, εμπλουτισμένο με νέες Θεματικές Ενότητες και πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης.

 

Το πρόγραμμα παρέχει επιστημονική κατάρτιση και ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων σε βασικούς τομείς της Επιστήμης του Θεάτρου, όπως η Ιστορία του Θεάτρου, η Δραματολογία, η Θεωρία του Θεάτρου, η Υποκριτική, η Σκηνοθεσία, η Επιβίωση του Αρχαίου Δράματος στους νεότερους χρόνους, καθώς και η Θεατρική Αγωγή.

 

Τρεις κατευθύνσεις ειδίκευσης:

 

Επιβίωση του αρχαίου δράματος

Θεατρική αγωγή και

Υποκριτική και σκηνοθεσία

🌐Μάθετε περισσότερα: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/studies/programmes/master/master-tsp-2?fbclid=IwAR2Z6w6LEhL-L5o40pOU4pNUIggZf9Gat3o-1GSmLS8haO9JryYdMm7MtZQ

 

🎯Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο εξειδικεύεται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σπουδάζεις από τον προσωπικό σου χώρο, στον δικό σου ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη.

 

📢Υποβολή αιτήσεων για έναρξη σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ως τις 24 Μαΐου 2022 στο www.ouc.ac.cy

 

📧This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.