Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

ΟΙΕΛΕ: Προσκλητήριο ενότητας και συμμετοχής: Ξεκινούν τη Δευτέρα 25/10, οι εκλογές του ΣΙΕΛ!

6

Προσκλητήριο ενότητας και συμμετοχής αποτελούν οι εκλογές του ΣΙΕΛ, του μεγαλύτερου σωματείου της ΟΙΕΛΕ, που ξεκινούν αυτή τη Δευτέρα, 25/10, από τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης και ολοκληρώνονται την Τρίτη 16/11 στη Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου. Πρόκειται για την πιο κρίσιμη ίσως εκλογική αναμέτρηση του κλάδου εδώ και δεκαετίες όπου καλούμαστε να δώσουμε βροντερό παρών, να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ και αντιστεκόμαστε στην αυταρχική και εκδικητική απέναντί μας πολιτική του Υπουργείου Παιδείας, χαράζοντας ελπιδοφόρα πορεία προς το μέλλον.

 

Το σωματείο μας και η ΟΙΕΛΕ είναι το μόνο ανάχωμα απέναντι στη νεοφιλελεύθερη επέλαση και στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Με κάθε ψήφο δυναμώνει η φωνή μας, δυναμώνει ο ΣΙΕΛ και η ΟΙΕΛΕ. Από το προσκλητήριο αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς.

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σχολεία που φιλόξενα ανοίγουν τις πόρτες τους για να ασκήσουν οι συνάδελφοί μας το δημοκρατικό τους δικαίωμα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το 1ο Λύκειο Παλλήνης που επέτρεψε να στηθούν εκεί κάλπες του ΣΙΕΛ, ώστε να εξυπηρετηθούν πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι υπηρετούν σε ιδιωτικά σχολεία της Ανατολικής Αττικής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι δημόσιοι συνάδελφοί μας στέκονται στο πλευρό μας και διευκολύνουν τις διαδικασίες μας. Ευχόμαστε στην επόμενη εκλογική διαδικασία να δείξουν ανάλογη προθυμία κάποιες διοικήσεις ιδιωτικών σχολείων, καθώς η ομαλή θεσμική σχέση, παρά τις όποιες αντιθέσεις και διαφορές, είναι προς όφελος όλων.

 

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των εκλογών του ΣΙΕΛ.

 

Διαβάστε εδώ την πρόσκληση για τις εκλογές του ΣΙΕΛ με κάποιες χρηστικές πληροφορίες

f t g m

Τα τελευταία νέα