Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνέδρια Επιμορφώσεις

7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας - Λάρισα 15-17 Οκτωβρίου 2021 - 1η Ανακοίνωση

9

Η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Π.Τ.Π.Ε., Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΦΑΑ, Ι.Α.Κ.Α.), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας το:

 

7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Λάρισα 15-17 Οκτωβρίου 2021

 

Δικτυακός τόπος: synedrio.eepek.gr, www.eepek.gr,

Επικοινωνία: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας, της Europe Direct και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (15170/ΓΔ4/08-02-2021).

Στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας οι επίσημες γλώσσες υποβολής εργασιών θα είναι είτε η Ελληνική είτε η Αγγλική. Όλες οι εργασίες υποβάλλονται προς τυφλή κρίση από τουλάχιστον 2 κριτές.

 

Επίσης: α) θα περιλαμβάνει έναν αριθμό προσκεκλημένων ομιλιών από ακαδημαϊκούς (αναγνωρισμένης αξίας) ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και β) θα προσκληθούν να καταθέσουν εργασίες προς κρίση και εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες.

Οδηγίες και πρότυπα εργασιών περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:

 

synedrio.eepek.gr --> μενού ‘Εισηγητές’ ή

eepek.gr --> μενού ‘Συνέδρια’ -->’7o Συνέδριο (2021)’ --> μενού ‘Εισηγητές’.

 

Η διαδικασία υποβολής εργασιών θα αρχίσει την 1η Απριλίου 2021 (θα υπάρξει σχετική 2η ανακοίνωση), αλλά μπορείτε άμεσα να αρχίσετε να μορφοποιείτε το άρθρο σας σύμφωνα με τα πρότυπα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα: https://synedrio.eepek.gr/el/eisigites/protypa

 

Χώρος Διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ), Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ψηφιακών Συστημάτων, Λάρισα (Περιφερειακή οδός).

 

Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού I.J.E.I. (International Journal of Educational Innovation) στην Ελληνική ή Αγγλική.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην 1η ανακοίνωση: https://synedrio.eepek.gr/el/anakoinoseis

 

 

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

f t g m

Τα τελευταία νέα