Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Εκπαιδευτικά Νέα

18-01-21 Επίσκεψη της Υφυπουργού κ. Ζέττας Μακρή στο 3ο δημοτικό σχολείο Ασπροπύργου

1

Ζέττα Μακρή: «Επιδίωξή μας είναι η εκπαιδευτική διαδικασία να συνεχιστεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια, βάσει των εισηγήσεων των ειδικών, προς όφελος της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και του κοινωνικού συνόλου».

 

Το 3ο δημοτικό σχολείο Ασπροπύργου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 18/1, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικολάου Μελετίου.

 

Στην περιοχή μετέβη επίσης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διεξαγωγή rapid tests ανίχνευσης κορωνοϊού. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διαρκών δράσεων της δημοτικής αρχής Ασπροπύργου για την πρόληψη της πανδημίας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

Στις δηλώσεις της η κα Μακρή υπογράμμισε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με την επιτροπή των ειδικών, καθώς πρωταρχική μέριμνα του Υπουργείου είναι η πρόληψη από τον κορωνοϊό, η προστασία ατομικής και δημόσιας υγείας και η ασφαλής δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία για μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

f t g m

Τα τελευταία νέα