Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

ΕΣΠΑ

Hellasonmedia: ανάπτυξη τεχνολογιών διαδικτύου και ψηφιακών τεχνολογιών αιχμής

Η HELLAS on MEDIA είναι μια εταιρία της νέας τεχνολογίας. Η εδρα της είναι στα Χανιά της Κρήτης και βασίζεται σε τεχνολογίες του διαδικτύου καθώς και σε ψηφιακές τεχνολογίες  αιχμής.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας είναι :

 


•    Easy Stream
Η υπηρεσία «Easy Stream» αφορά την παροχή ψηφιακής ροής δεδομένων πραγματικού χρόνου ( Ζωντανή τηλεόραση ή ραδιόφωνο) μέσω internet.

Η υπηρεσία «Easy Stream» της HELLAS on MEDIA μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος παγκοσμίως. Η ποιότητα μετάδοσης προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με τη γραμμή σύνδεσης στο Internet του θεατή, ώστε να μεταδίδεται σε αυτόν η καλύτερη δυνατή ποιότητα, φτάνοντας ακόμη και σε ποιότητα HD!

Η   εταιρία έχει αναπτύξει σύγχρονες τεχνολογίες ποιοτικής μετάδοσης του προγράμματος των τηλεοπτικών σταθμών μέσω ιντερνετ . Η υπηρεσία «Easy Stream» που έχει αναπτύξει η εταιρία, δίνει τη δυνατότητα στους τηλεοπτικούς σταθμούς να μεταδώσουν το πρόγραμμά τους είτε ζωντανά είτε με την μορφή μετάδοσης κατ' απαίτηση (video on demand) στο κοινό τους χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, μέσω του Διαδικτύου.

Επιπλέον, η υπηρεσία «Easy Stream» της εταιρίας, δίνει τη δυνατότητα της μετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων κατά τη μετάδοση του προγράμματος. Η μετάδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων μπορεί να πραγματοποιείται με υψηλή στόχευση, λαμβάνοντας υπόψη χαρακτηριστικά του θεατή αλλά και γεωγραφικές πληροφορίες. Η μετάδοση των διαφημίσεων, ειδικά σε μετάδοση τύπου video on demand  όχι μόνο εξασφαλίζει την κάλυψη των εξόδων για ένα τέτοιο σύστημα, αλλά το καθιστά επικερδές ανοίγοντας ένα ακόμη κανάλι εσόδων για τον τηλεοπτικό σταθμό σας. Η μετάδοση του περιεχομένου video ενός τηλεοπτικού σταθμού δεν υπόκειται σε περιορισμούς ποιότητας και οι δυνατότητες της υπηρεσία «Easy Stream» της εταιρίας είναι τέτοιες ώστε να είναι δυνατή η μετάδοση προγράμματος υψηλής πιστότητας (high definition). Επίσης, η υπηρεσία «Easy Stream» της  εταιρίας αξιοποιεί εξυπηρετητές που διαθέτει σε όλον τον κόσμο ώστε η μετάδοση του προγράμματος να είναι εφικτή με υψηλή ποιότητα σε όλα τα μέρη του πλανήτη.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία «Easy Stream» διαθέτει δυνατότητες ανίχνευσης τους εύρους ζώνης της γραμμής internet του θεατή ώστε σε κάθε χρήστη να μεταδίδει πρόγραμμα αντίστοιχης ποιότητας. Με αυτή τη λειτουργικότητα, ο θεατής απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα χωρίς διακοπές ή άλλα προβλήματα μετάδοσης!
Συνοψίζοντας, η υπηρεσία «Easy Stream» της εταιρίας μπορεί όχι μόνο να μεταδώσει ποιοτικά το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού σας,  αλλά μπορεί να καταστήσει ένα τέτοιο εγχείρημα κερδοφόρο για τον τηλεοπτικό σταθμό σας.
Οι διαφημίσεις θα προβάλλονται μόνο στους θεατές που θα παρακολουθούν μέσω Internet.

 

 

•   Video on Demand

Η υπηρεσία Video on Demand (VOD) αφορά την κατ' απαίτηση προβολή video.

Η Υπηρεσία “ Video on Demand” αφορά στην ψηφιοποίηση και μετάδοση τηλεοπτικού υλικού σε μη πραγματικό χρόνο. Έχει την δυνατότητα δηλαδή ο θεατής να μπορεί να βλέπει την εκπομπή που τον ενδιαφέρει την ώρα που αυτός έχει την ευχέρεια .

 

 

•   Αποκωδικοποιητής Easy-stream

Ο αποκωδικοποιητής είναι ενα μηχάνημα με το οποίο μπορείτε να βλέπετε διαδικτυακή τηλεόραση στην τηλεόραση σας χωρίς υπολογιστή.

Η υπηρεσία αφορά την παγκόσμια θέαση της υπηρεσίας   «Easy Stream» χώρις την απαίτηση ηλεκτρονικού υπολογιστή με ή χωρίς την χρήση καλωδιακής εγκατάστασης  (wifi).

 

 

•   Κατασκευή τηλεφημερίδας

Αφορά την κατασκευή website με ενημερωτικό περιεχόμενο καθώς και ζωντανή τηλεόραση (easy stream) καθώς και Video on Demand.

Η υπηρεσία «On Line Press» αφορά την κατασκευή και προώθηση διαδικτυακών ηλεκτρονικών εφημερίδων εμπλουτισμένες με πολυμέσα, δηλαδή δίνει την δυνατότητα στην ηλεκτρονική εφημερίδα την ενσωμάτωση στο δικτυακό τόπο της κλίπ video μέσω της υπηρεσίας «Video on Demand» .

 

 

 

•   Ψηφιακή ζεύξη

Κατασκευάζουμε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική ψηφιακή ζεύξη έως και 50 χιλιόμετρα μακριά!

Η υπηρεσία αυτή αποσκοπεί στην κατασκευή ψηφιακών ζεύξεων σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ακόμα και σε αποστάσεις των 50 χιλιομέτρων με την προυπόθεση ότι υπάρχει η οπτική επαφή των δύο σημείων.

 

 

Κατασκευή Websites

Η  υπηρεσία κατασκευής websites αφορά την κατασκευή και προώθηση στο διαδίκτυο, ατομικών ή επιχειρηματικών δυναμικών δικτυακών τόπων και με δυνατότητες  ηλεκτρονικού επιχηρήν . Ποιο συγκεκριμένα παρέχουμε την δυνατότητα κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και ηλεκτρονικές τουριστικές κρατήσεις  καταλυμάτων.

Απλή δυναμική ιστοσελλίδα

Σύνθετη δυναμική ιστοσελλίδα

Ηλεκτρονικό κατάστημα με online πωλήσεις

Ξενοδοχειακός δικτυακός τόπος με online κρατήσεις

Προκαταβολή υπηρεσίας

50 ευρώ

Προκαταβολή υπηρεσίας

100 ευρώ

Προκαταβολή υπηρεσίας

150 ευρώ

Προκαταβολή υπηρεσίας

150 ευρώ

Πολύγλωσσο περιεχόμενο Πολύγλωσσο περιεχόμενο Πολύγλωσσο περιεχόμενο Πολύγλωσσο περιεχόμενο

Δικό σας όνομα στο internet

σε .com ή .gr

Δικό σας όνομα στο internet

σε .com ή .gr

Δικό σας όνομα στο internet

σε .com ή .gr

Δικό σας όνομα στο internet

σε .com ή .gr


Προσθήκη δυνατότητας

για PHOTO - ALBUM

Ενότητα ηλεκτρονικού καταστήματος με online πώληση

Προσθήκη δυνατότητας

για PHOTO - ALBUM


Καταχώρηση του ονόματος σας σε πολλές μηχανές αναζήτησης

Καταχώρηση του ονόματος σας σε πολλές μηχανές αναζήτησης

Καταχώρηση του ονόματος

σας σε πολλές μηχανές αναζήτησης


Δορυφορικός χάρτης με

δυνατότητα υπόδειξης διαδρομής

Δορυφορικός χάρτης με

δυνατότητα υπόδειξης διαδρομής

Δορυφορικός χάρτης με

δυνατότητα υπόδειξης διαδρομής

Αυτόματη ενημέρωση

καιρού περιοχής


Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Βελτιστοποίηση για τις

μηχανές αναζήτησης


Διαδικτυακές κρατήσεις

χωρίς προμήθεια




Αυτόματη ενημέρωση

καιρού περιοχής




Βελτιστοποίηση για τις

μηχανές αναζήτησης

400 ευρώ 990 ευρώ 2200 ευρώ 1200 ευρώ

 

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στην σχετική ιστοσελίδα της HELLASONMEDIA για περισσότερες πληροφορίες

f t g m

Τα τελευταία νέα