Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Διάφορα

Κάλεσμα για αξιολόγηση διαδικτυακών τόπων της ΕΕΛΛΑΚ 6

8

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ), στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του, διεξάγει έρευνα για την αξιολόγηση και βελτίωση των διαδικτυακών του τόπων για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες.
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Ετήσια Έρευνα του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών για την αξιολόγηση και βελτίωση των 19 διαδικτυακών τόπων της ΕΕΛΛΑΚ.
Παρακαλούμε να αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και να συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ώστε να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο των διαδικτυακών τόπων.
Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ).
Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι λιγότερος από 10 λεπτά.
Επίσης μέσα από το ερωτηματολόγιο έχετε την δυνατότητα να εκδηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε ενεργά στην συγγραφή ή μετάφραση άρθρων στους ιστότοπους του ellak.gr για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν ή και να δηλώσετε συμμετοχή για να ασχοληθείτε ενεργά με την οργάνωση δράσεων για την ανοιχτότητα, μέσω των ομάδων εργασίας της ΕΕΛΛΑΚ.
Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ellak.gr μπορείτε να εγγραφείτε στο μηναίο ενημερωτικό δελτίο εδώ.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το ερωτηματολόγιο:https://survey.ellak.gr/

f t g m

Τα τελευταία νέα