Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Διάφορα

Έκτακτο δελτίο καιρού: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι 3

6

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες που η έντασή τους στα πελάγη θα φτάνει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.

 

Πιο αναλυτικά, αύριο Σάββατο θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πιθανόν να επηρεαστούν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η κεντρική Μακεδονία.

 

Την Κυριακή, αναμένεται να επηρεαστούν μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η δυτική και η βόρεια Πελοπόννησος, η δυτική και η κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Έως το βράδυ της Κυριακής είναι πιθανόν να επηρεαστούν από τα έντονα φαινόμενα η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, ενώ από το μεσημέρι τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

f t g m

Τα τελευταία νέα