Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

British Opendays 2019 : Τα κρατικά βρετανικά πανεπιστήμια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Created: Wednesday, 02 October 2019 19:57
Hits: 1050

9

Την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με μερικά από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν το επόμενο Σαββατοκύριακο μαθητές, φοιτητές και γονείς στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

 

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα η έκθεση BRITISH OPENDAYS 2019 κατά την διάρκεια της οποίας απεσταλμένοι των κρατικών βρετανικών πανεπιστημίων θα παράσχουν πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία.

 

Ζωντανές παρουσιάσεις και ενημερωτικά σεμινάρια για το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για την διαδικασία και τις προϋποθέσεις εισαγωγής, για το κόστος σπουδών και διαβίωσης αλλά και για την δυνατότητα κάλυψης των διδάκτρων μέσω ειδικής χρηματοδότησης από την βρετανική κυβέρνηση είναι μερικά από όσα θα συζητηθούν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

 

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα ενημερωθούν για την διασύνδεση των βρετανικών πτυχίων με την αγορά εργασίας ενώ θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν δωρεάν αίτηση εισαγωγής στα βρετανικά πανεπιστήμια.

 

To Openday της Αθήνας θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις επτά το απόγευ,α στο ξενοδοχείο Divani Caravel και της Θεσσαλονίκης την επόμενη ημέρα τις ίδιες ώρες στο ξενοδοχείο Electra Palace.

www.in.gr