Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Προκήρυξη 289 υποτροφιών από το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

5

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών έχει προκηρύξει, μετά από σχετική ανακοίνωσή του, 289 υποτροφίες του προγράμματος, με τίτλο «Ενίσχυση μεταδιδακτορικών ερευνητών/ερευνητριών» 1ος κύκλος, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

Οι υποτροφίες συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό Δημόσιο, όπως εγκρίθηκαν από σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση. Οι υποτροφίες εντάσσονται σε τρεις επιστημονικούς τομείς, τις Φυσικές Επιστήμες και Επιστήμες Μηχανικού, Επιστήμες Ζωής, και Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Στόχος τους είναι η εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα, χρονικής περιόδου έως 24 διαδοχικών μηνών.

 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 6η Οκτωβρίου 2016.

 

Η αναλυτική κατανομή των θέσεων ανά επιστημονικό τομέα και κλάδο, οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, ο τρόπος υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, η διάρκεια της υποτροφίας, οι όροι της και οι οικονομικές παροχές περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της πρόσκλησης που έχει αναρτηθεί στη διαδικτυακή σελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών,

https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/2014

f t g m

Τα τελευταία νέα