Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

Ενημέρωση αιρετού ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή (15/12/2020)

9

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

Σας ενημερώνω ότι στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα  11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

 

2.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

 

3.«Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητική θέση για σοβαρούς λόγους υγείας, μέσω του Ε.Σ.Κ. (με τον Ν.4440/2016) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

 

4.«Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητική θέση (με τον Ν.1824/1988) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

 

5.«Εξέταση θεμάτων μετάταξης εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο και από βαθμίδα σε βαθμίδα και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

 

6.«Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2020-2021 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

 

 

 

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος­­

f t g m

Τα τελευταία νέα