Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

Πρόσκληση ΣΙΕΛ στην ενημέρωση των συναδέλφων-μελών του μέσω τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17/10

4

Ο ΣΙΕΛ διοργανώνει το Σάββατο, 17/10 και ώρα 10 π.μ. ενημέρωση των μελών του για τα τρέχοντα ζητήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης και κυρίως για τις εξελίξεις σχετικά με το Νόμο Κεραμέως και τις κινήσεις της ΟΙΕΛΕ και των σωματείων για την ανατροπή του.

 

Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής, όπως άλλωστε σε κάθε μαζική διαδικασία του ΣΙΕΛ, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Μπορείτε να καταβάλλετε την ετήσια συνδρομή σας μέσω e-banking ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ (ποσό ετήσιας συνδρομής 28 ευρώ).

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΣΙΕΛ (όπως είχε αποσταλεί μέσω mail στα μέλη του στις 6/10)

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΕΛ

 

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΕΛ καλεί όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στις 10:00π.μ. Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να ενημερωθούν όλα τα μέλη του ΣΙΕΛ για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και ιδιαίτερα σε σχέση με τον Νόμο Κεραμέως και τις δραματικές ανατροπές που αυτός έχει επιφέρει στις εργασιακές μας σχέσεις.

 

 Θα υπάρξει ενημέρωση από τα μέλη του ΔΣ του ΣΙΕΛ, της ΟΙΕΛΕ και από τους εκπροσώπους των παρατάξεων. Επίσης, θα ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τις νομικές ενέργειες της ΟΙΕΛΕ και για την προσφυγή της κατά του νόμου Κεραμέως στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Ιδιαίτερα για το τελευταίο αυτό θέμα, που έχει επείγουσα σημασία για όλους μας, θα ενημερωθείτε σχετικά με τα επόμενα βήματα της Ομοσπονδίας και θα κατατεθούν ιδέες για την οικονομική ενίσχυσή της, προκειμένου να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη όλων των ταμειακώς εντάξει μελών του ΣΙΕΛ είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς.

 

Παρακαλούμε άμεσα να τακτοποιήσετε τη συνδρομή σας (μέσω e banking) και να ενημερώσετε τη Γραμματεία, έτσι ώστε να σταλούν στο mail σας οι κωδικοί για τη συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη.

 

 

 

                                                      Για το ΔΣ του Σ.Ι.Ε.Λ.

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Η  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

    ΑΛΕΚΟΣ ΓΟΥΛΑΣ                                                                     ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΑΜΑΡΙΑ

f t g m

Τα τελευταία νέα