Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

ΔΟΕ: Παράταση προθεσμίας υποβολης υποψηφιοτήτων αιρετών 2020

6

Αρ. Πρωτ. 981

 

 

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

 

Αθήνα  25/9/2020

Προς

 

Τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.

 

 

 

Θέμα: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε.)

 

 

 

Το Υπουργείο Παιδείας με απόφασή του (128435/ΓΔ5) παρατείνει το χρόνο υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων μέχρι τις 2/10/2020. Μετά από αυτό σας ενημερώνουμε για τα εξής:

 

Οι υποψηφιότητες για τα Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη Δ.Ο.Ε. μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00, προκειμένου να διαβιβαστούν έγκαιρα στους περιφερειακούς Δ/ντές και στη Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψηφιότητες για τα Π.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να υποβληθούν στους τοπικούς συλλόγους, μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου αυτοί να τις διαβιβάσουν στους Δ/ντές Εκπαίδευσης έγκαιρα (αν υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στο Νομό, τη διαδικασία διεκπεραιώνει ο μεγαλύτερος Σύλλογος της περιοχής).

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι αιτήσεις για Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε. κατατίθενται στη Δ.Ο.Ε. από τον εκπρόσωπο της παράταξης σε ηλεκτρονική κατάσταση για το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και ξεχωριστά ανά Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.  Οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.  – Κ.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη Δ.Ο.Ε.  μέχρι 30/9/2020, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00. Υπενθυμίζουμε ότι θα σταλούν ηλεκτρονικά και οι αιτήσεις υπογεγραμμένες.

 

Σε περίπτωση που υπάρχει λογότυπο στην παράταξη θα πρέπει να κατατεθεί και αυτό σε ηλεκτρονική μορφή για το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και ξεχωριστά ανά Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.

f t g m

Τα τελευταία νέα