Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

ΟΛΜΕ: 24-04-2018 Σχετικά με το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο – Έγγραφο προς τους ΔΔΕ για την άδεια των αντ/πων

2

Αθήνα, 24/04/18

 

ΠΡΟΣ τις ΕΛΜΕ:

 

Α, Β, Ε, Αθήνας, Α-Γ Ανατ. Αττ., Α, Β Δυτ. Αττ., Α Αιτ/νίας, Ελευσίνας, Β Πειραιά -Κορυδαλλού, Γρεβενών, Α, Β Δωδ/σου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Β, Γ Θεσ/νίκης, Θεσπρωτίας, Θήρας, Ικαρίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Β Κορινθίας, Α Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λέσβου, Β Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πάρου, Σάμου, Τρικάλων, Φωκίδας, Χανίων, Χίου

 

Σχετικά με το 12ο εκπαιδευτικό συνέδριο

 

Συνάδελφοι,

 

Επιβάλλεται για λόγους οργανωτικούς να καταθέσετε το συντομότερο δυνατό (μέχρι την Παρασκευή 4/5), τα ονόματα των αντιπροσώπων σας για το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο συμπληρώνοντας με όλα τα στοιχεία που ζητούνται τη φόρμα που επισυνάπτεται. Συνημμένα, επίσης, θα βρείτε και την ανακοίνωση με τον αριθμό των αντιπ/πων της κάθε ΕΛΜΕ.

 

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να συμμετάσχετε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Παρασκευή 4/5, δεδομένου ότι ο αριθμός των διαθεσίμων δίκλινων δωματίων είναι αυστηρά περιορισμένος και υπάρχει ενδιαφέρον από συγκεκριμένες ΕΛΜΕ για πλήρωση των κενών που θα προκύψουν. Είναι προφανές ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει εμπρόθεσμα ενημέρωση από τις παραπάνω ΕΛΜΕ τα δωμάτια θα αποδεσμευθούν.

 

Επίσης, επιβάλλεται οι τοπικές ΕΛΜΕ να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προς τον οικείο Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαραίτητη άδεια για την Παρασκευή 18/5/2018 για τους συνέδρους (ακολουθεί το σχετικό κείμενο στο τέλος του εγγράφου).

 

Για να δείτε το έγγραφο σε pdf … εδώ

 

Για να δείτε το έγγραφο με την κατανομή σε pdf … εδώ

f t g m

Τα τελευταία νέα