Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

ΔΟΕ: Διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας με θέμα: «Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση- Εξελίξεις και προοπτικές» Πραγματοποίηση συγκέντρωσης – συλλαλητηρίου Αλεξανδρούπολη, 5/12/2017

8

Διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας με θέμα:

 

«Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση- Εξελίξεις και προοπτικές»

 

 

 

Πραγματοποίηση συγκέντρωσης – συλλαλητηρίου

 

Αλεξανδρούπολη, 5/12/2017

 

 

 

Συνάδελφοι

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αλεξανδρούπολης, τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Θράκης και τους φοιτητικούς Συλλόγους των Παιδαγωγικών Τμημάτων, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση- Εξελίξεις και προοπτικές», την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 9.00–13.30 στο Αμφιθέατρο «Κ. Καραθεοδωρή» του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Μετά το τέλος της επιστημονικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Δημαρχείο και πορεία στο κέντρο της πόλης στην οποία καλούμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς καθώς και τους φοιτητές να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά.

 

 

 

Διεκδικούμε :

 

Ενιαία δημόσια, δωρεάν, δεκατετράχρονη εκπαίδευση (ενιαίο δωδεκάχρονο, δημόσιο, δωρεάν, υποχρεωτικό σχολείο και δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση για όλα τα παιδιά 4 έως 6 στο δημόσιο Νηπιαγωγείο) .

Αυτοτελή λειτουργία των Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής και διασφάλιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων τους.

Ακύρωση οποιασδήποτε προσπάθειας υπαγωγής των νηπιαγωγείων στους Δήμους.

 

 

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν :

 

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Οι συνάδελφοί μας μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Έχει ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τον Περιφερειακό Διευθυντή.

 

 

Τα έξοδα των συμμετεχόντων θα βαρύνουν τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε..

f t g m

Τα τελευταία νέα