Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

ΟΛΜΕ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης αναπληρωτών και αναγνώριση ολόκληρης της προϋπηρεσίας τους

1

Μετά από αιτήματα συναδέλφων αναπληρωτών, οι οποίοι  δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα σχετικά με τις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων για την πρόσληψή τους για το σχολικό έτος 2017-18, είτε γιατί υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε λόγω της στρατιωτικής τους θητείας, είτε για λόγους υγείας, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  ζητάει από το Υπουργείο Παιδείας να ληφθεί μέριμνα ώστε να δοθεί η δυνατότητα υποβολής της σχετικής αίτησης από αυτούς τους συναδέλφους μας.

 

Επίσης το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ επισημαίνει και πάλι – το ζήτημα έχει ήδη τεθεί στη συνάντηση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με το Γεν. Γραμματέα του ΥΠΠΕΘ και υπάρχει σχετικό αίτημα της ΟΛΜΕ από τις 28/4/17  – το πρόβλημα που δημιουργείται εξ αιτίας του γεγονότος ότι με το κλείσιμο του συστήματος ΟΠΣΥΔ δεν είναι δυνατή η προσμέτρηση ολόκληρης της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών συναδέλφων που εργάζονται κατά το φετινό σχολικό έτος.

 

 

Απαιτούμε από το υπουργείο να:

 

αποκαταστήσει άμεσα την αδικία,

ασκήσει πίεση προς τον ΑΣΕΠ ώστε να προσμετρηθεί ολόκληρη η προϋπηρεσία των αναπληρωτών συναδέλφων που εργάζονται κατά το φετινό σχολικό έτος.

 

f t g m

Τα τελευταία νέα