Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνέδρια Επιμορφώσεις

Μοριοδοτούμενα Προγράμματα για Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Digital Education κ.ά – Εκπτώσεις έως και 30% στα Δίδακτρα

3

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία από την πανδημία του Κορονοϊού Covid- 19, ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες μας εργαζομένους (αυτοαπασχολούμενους ή μη) που η εργασία τους πλήττεται αυτό το διάστημα, ότι θα έχουν διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, ότι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, για το διάστημα που εκτιμά ο ΠΟΥ ότι θα διαρκέσει αυτή η περίοδος, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

 

Παράλληλα ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), ΑμεΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), άτομα με ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ (20%), άτομα που έχουν συμμετάσχει σε elearning προγράμματα στο παρελθόν (15%), κ.ά.

 

Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας.

 

Δείτε εδώ όλα τα Προγράμματα της Κατεύθυνσης Παιδαγωγικών

 

Δείτε εδώ όλα τα Προγράμματα της Κατεύθυνσης Ειδικής Αγωγής

 

Δείτε εδώ όλα τα Μοριοδοτούμενα Προγράμματα

 

Περίοδοι Έναρξης Μαθημάτων:18/01/2021 & 15/02/2021

 

Ενημερωθείτε για το σύνολο των προγραμμάτων

που προσφέρονται από το E-Learning του ΕΚΠΑ μέσω της ιστοσελίδας:

 

https://elearningekpa.gr

f t g m

Τα τελευταία νέα