Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνέδρια Επιμορφώσεις

Απολογισμός και υλικό από τη διαδικτυακή ημερίδα "Ευκαιρίες χρηματοδότησης και σταδιοδρομίας για νέους ερευνητές" | 29 Σεπτεμβρίου 2020

3

Αγαπητές/ Αγαπητοί,

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας στη διαδικτυακή ημερίδα "Ευκαιρίες χρηματοδότησης και σταδιοδρομίας για νέους ερευνητές" που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) Εθνικό Σημείο Επαφής για τα προγράμματα Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) και European Research Council (ERC) στον Ορίζοντα 2020, σε συνεργασία με την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου. Η ημερίδα απευθυνόταν στους Έλληνες και Κύπριους επιστήμονες στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό μέσω της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας».

 

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε τον απολογισμό της διαδικτυακής ημερίδας, την οποία παρακολούθησαν περίπου 4.000 νέοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τις απαντήσεις στο Q&A με τους ομιλητές.

 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας σχετικά με την εμπειρία που αποκομίσατε κατά τη συμμετοχή σας στην ημερίδα. Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε το σύντομο ερωτηματολόγιο ανατροφοδότησης. Η συνεισφορά σας είναι πολύ σημαντική προκειμένου να βελτιώσουμε επόμενα αντίστοιχα σεμινάρια!

 

Για στοχευμένη ανταλλαγή πληροφορίας και δικτύωση με Έλληνες επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, γίνετε μέλη στο Knowledge Bridges Networking Group στο Facebook. Για να ενημερώνεστε πρώτοι για νέα και εκδηλώσεις μας, επισκεφτείτε τις σελίδες του ΕΚΤ [www.ekt.gr] και της Πρωτοβουλίας "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας" [www.knowledgebridges.gr] καθώς και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Πρωτοβουλίας, Facebook, Twitter, Linkedin.

 

Σας ευχαριστούμε! 

 

 

Δείτε το βίντεο των παρουσιάσεων

 

f t g m

Τα τελευταία νέα