Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνέδρια Επιμορφώσεις

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου: 8η διοργάνωσης διημερίδας με θέμα: «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη» στις 4 & 5 Μαρτίου 2017

7

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ  - ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ 

Εμφάνιση BANNER.jpg

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου για 8η συνεχή χρονιά, διοργανώνουν την ιδιαίτερα επιτυχημένη διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη»η οποία θα λάβει χώρα στις 4 &5 Μαρτίου 2017, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στο Περιστέρι(Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114).

 

Οι θεματικές ενότητες ανά ημέρα και χρονική ζώνη είναι:

 

 

 

• Σάββατο 4/3 – Χρονική Ζώνη 12.30-14.30: «Εκπαιδευτικά Παιχνίδια», «Τέχνη και Τεχνολογία», «E-Learning», «Hardware», «Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων» και «Βιωματικά Εργαστήρια Microsoft»

 

• Σάββατο 4/3 – Χρονική Ζώνη 15.00-17.00: «Ειδική Αγωγή», «Θέατρο», «Ρομποτική», «Αειφορία», «Εκπαιδευτικά Εργαλεία» και «Βιωματικά Εργαστήρια Microsoft»

 

• Κυριακή 5/3 – Χρονική Ζώνη 10.00-13.00: «Δημοτικό», «Μαθηματικά», «Ξενόγλωσση Εκπαίδευση», «Οικονομικά», «Πληροφορική», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά» και «Φυσικές Επιστήμες»

 

 

 

 

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής:

 

• Στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής https://avgoulea.wufoo.com/forms/q1r4ue3s019zfpp/.

 

• Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Μαρτίου. Όσοι δε δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους έχουν προεγγραφεί ηλεκτρονικά.

 

 

 

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα (στην πρόχειρη μορφή του), για οδηγίες πρόσβασης στο χώρο του σχολείου (βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό «Περιστέρι» του Μετρό) καθώς και για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο https://www.avgouleaschool.gr/index.php/νέα/1622-8η-διημερίδα-τεχνολογίες-αιχμής-στην-εκπαιδευτική-πράξη.

 

 

 

Στόχοι διημερίδας:

 

 

 

1. Να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.

 

2. Να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές αξιοποίησης των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και να ενσωματώσουν δημιουργικά τις τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα. 

 

 

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου στο τηλέφωνο 211.500.2300 και ώρες 09.00-15.00 και 17.00-20.00.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

f t g m

Τα τελευταία νέα